• Then there was one

  Tätä blogia päivittää säännöllisen epäsäännöllisesti Pekka Koskivaara – mm. Musa-, Folk&Country- ja Back Beat-taustainen musiikin ja vinyylin suurkuluttaja ja keräilijä.

  Retrokista löydät myös Keijo ”Keitsi” Lindgrenin muutaman vuoden takaisia kirjoituksia.

 • Vanhemmat jutut

 • Löydä omasi!

 • Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon uusista Retrokki-viesteistä.

 • Blogin tilastot

  • 136 577 hits

Historiaa

Tämän blogin ylläpitäjät häsläsivät muinoin sekä Musa- että Back Beat-lehden kirjoittajina 70-luvun puolesta välistä 80-luvun alkuun. Tässä osiossa julkaisemme uudelleen lehdissä olleita juttuja, näet myös lehtien kansia. Hyvän listan suomalaisissa musiikkilehdissä julkaistuista artikkeleista löydät Vesa Lahtosen sivuilta: http://www.alkio.fi/~velahton/lehdet/lehdet.htm

3 vastausta

 1. Moro
  Hankin Bromanin lyvyn 70-luvulla. En tiennyt kundista mitään mutta kannen jykevä kuva soittopeleistä antoi lupauksen jostain muusta kuin kommaritilutksesta.
  Hyvä lyvy se onkin. Tänkin palstan löysin just kun kattoin ipadista mitä broman nykyään puuhaa.
  Mula on karsee määrä vinyylejä mutta pikku hiljaa aikuiset poikani ovaf besorkanneet ne. Syy on se ettei levaria ole ollut yli kymmeneen vuoteen ja eri vehkeillä on kuunneltu se mitä tarttee. Zeppelin ja steely danin levyistä on menossa jo kolmannet.
  Broman on hyvä. Janne Schafer vielä pare. Näin schafferin vuosi sitte ahvenanmaalla pienessä musiikijuhlassa. Soitti akustista. Juttelin ja kundi liki liikuttui kun muistutin 70-l alun Ruisrock keikasta.
  Vinyyli tekee kovaa paluuta. Mun helmi on Randy Californian Kapt. Kopter & Fabulous twirly birds. Kakkonen Fullmoonin sinikantinen with buzz feiten…. Joo Alppu oli maailman kovin kepittäjä,, no ei ollut.

  Toi Kaamoksen deeds & talks oli kyllä kova teko turkulaisilta. Sanoitukset on kyllä aika korneja ja mahtoikohan kundit itekkään tietää mitä kirjoittivat. Sain levyn lahjaksi joskin vähiin jäi kuuntelu.
  Greetings from Tapiola

  • Kiitos viestistäsi – ja siitä että löysit Retrokin! 70-luvun alkupuolella tehtiin todella paljon upeaa musiikkia, joka ei kyllä kalpene ikinä, sekä tässä maassa että naapureissa. Onneksi monet noista kavereista tekevät vieläkin musiikkia, esimerkiksi mainitsemasi Kaamos oli viime talven keikalla todella kova, varsinkin Murtojärvi kitaristina uskomaton! Ruotsalaisista Georg Wadenius kävi viime keväänä Malmitalolla, jäi ikävä kyllä näkemättä. Hyvää syksyä Tapiolaan! t. Pekka

   • Moro

    Murtojärvi on todella monialainen kitaristi. Soittaa kait myös Janos Valmusen legendaarisella Bussipysäkillä – kappaleella. Siis kai.

    Näköjään on karseesti loopin sisällä olevaa musiikkia mistä ei tiiä mittään. Hyvä kun tuotte esille
    Hienoa kun radioiden soittolistalla nämä pyörii. Tein klapeja mökilla ja remppasin moottorisahaa. Kolmen tunnin aikana tuli 4 kertaa Laura Braniganin I loose my self control. So did I as well. Onneksi klapi ei osunut Claes Ohlsoonin radioon 9 e.

    tapio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: