Järvenpään levymessut – kiitos!

Keitsin kanssa kävimme sunnuntaina myymässä Järvenpään levymessuilla. Väkeä oli paljon, samoin myyjiä, järjestelyt toimivat moitteettomasti… kiitos Rauski ja kumppanit!

Pöytämme oli Järvenpäässä merkitty Primecutsin nimiin ja ehkäpä sen vuoksi muutamat kävivät kysymässä ennakkoon Primecutsin sivuilta bongaamiaan kiekkoja. Kaikkea on mahdotonta pitää mukana, joten jos olet joistain Primecuts-levyistä kiinnostunut, ilmoittele etukäteen. Näin tiedämme ottaa kiekot mukaamme, esimerkiksi lauantaina 13.3. Tavastialle. Viestin lähetät kätevimmin Primecuts-sivujen kautta. Samoin jos olet kiinnostunut joistain Pekan tässä blogissa myytävänä olevista levyistä, pistä viestiä: retrokkiblog@gmail.com

Tavastialla pöydässä saattaa lukea Primecuts, Keijo Lindgren tai jotain muuta – etsivä kuitenkin löytää.

Mainokset

2 vastausta

  1. Täydellisen samaa mieltä Pekan kanssa Sexsmithin keikasta ja melkein totaalisen eri mieltä Hesarin puolivilliaisesta arvostelusta. Römpötillä tuntui olevan pallo hukassa aika pahasti. Hieno keikka hienolta artistilta, bändi veti loistavasti ja minunkin mielstä kyllä tuntui uppoavan jengiin todella hyvin.

    • Terve, ja kiitos viestistäsi!

      Sexsmithin keikan – ja HS:n arvion – jälkeen olen miettinyt paljon tuota ”tasapaksuutta”. Kyllähän monet artistit säveltävät yhtä ja samaa kappaletta koko uransa ajan, ja pärjäävät sillä – hyvinkin. Kun tuollaisen samasta puusta veistetyn putken sitten kuulee ensimmäistä kertaa, voi reaktio hyvin olla HS:n arvion kaltainen. Olisin kuitenkin odottanut Hesarin kriitikolta vähän paneutumista asiaan.

      t. Pekka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: