R.I.P. Tunnelin Levy

Totta se on – 1.1.1970 auennut Tunnelin Levy Helsingin asematunnelissa lopettaa toimintansa 17.2.2010, ja siirtyy nettiin. Yli neljäkymmentä vuotta on pitkä aika levykaupalle, 1971 avattu Digeliuskin jää toiseksi. Mutta tätä se on: kivijalkalevykaupat lopettavat, kun asiakaskunta siirtyy nettiin ja kun kauppias ei enää pysty maksamaan laskujaan. Onneksi sinnikkäitä kauppiaita kuitenkin vielä riittää – uusiakin on tullut alalle – ja asiakkaat jaksavat plärätä uusia ja vanhoja kiekkoja. Kannata kivijalkakauppoja, sillä missä muualla voit sanailla tieto- ja joskus rikkiviisaidenkin kauppiaiden kanssa rakastamastasi aiheesta!

Tunnelin Levyn Grand Finale -konsertti järjestetään Tavastialla 17.2.2010, esiintyjinä Kari Peitsamo, Pertti Kurikan Nimipäivät ja Zetor, vapaa pääsy.

PS. Toivottavasti Digeliuksen Emu jaksaa ylittää Tunnelin Levyn saavutuksen!

Mainokset

2 vastausta

  1. Joo, huomasin pari päivää sitten ohikulkiessani, että loppuunmyyntihän Tunnelin Levyssä on. Mesta on meikäläiselle siinäkin mielessä muistorikas, että 70-luvun alussa heti intin jälkeen olin siellä duunissa. Ja myöhemmin plokkasin useaan otteeseen hienoja kiekkoja kioskin ale-laarista. Vaatimattomasta koostaan huolimatta Tunnelin Levy oli ainakin 70-luvulla monipuolisen ja laadukkaan levytarjonnan jättiläinen. Sieltä ostetuista vinyyleistä mm. Emtidin ”Saat”, Demon Fuzzin ”Afreaka” ja King Crimsonin ”Lark’s Tongues in Aspic” ovat yhä hyllyssäni. Keitsi.

  2. Unohtui kertoa, että Tunnelin Levy kutsui kaikki (?) entiset myyjänsä Tavastian jäähyväiskonsertin kutsuvierasaitioon. Sain henkilökohtaisen kutsun minäkin, mutten ikävä kyllä päässyt paikalle. Kiitos kuitenkin, TL hoiti homman tyylikkäästi loppuun asti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: