Onko retrouroot kiikutettu hoivakotiin?

Joo, hiljaista on ollut Retrokissa jo kuukauden päivät. Uusia levyarvoita tai muunkaan sortin juttuja ei ole syntynyt ensimmäistäkään. Mistä moinen, mikä mättää?

No, Pekalla on kotona isompi remontti päällä ja ensimmäisillä kesätyöansiolla 35+ vuotta sitten hankitut stereot huollossa. Varaosia on kuulemma metsästetty romiksista aina Huitsin-Nevadaa myöten. Tuollaisen valopetroolikäyttöisen äänentoistoteknologian jäljittäminen kun tuntuu olevan pirun vaikeaa.

Itse olen ollut vaan laiska. Vielä normaaliakin sellaisempi. Vaimolle olen kyllä kehuskellut helvetillisillä kiireillä heti, kun on pitänyt auttaa siivoushommissa.

Ei vainaskaan. Pekan stereot eivät toimi valopetroolilla enkä ole minäkään viilannut rouvaa linssiin. Muilta osin asiat pitävät koko lailla tarkkaan kutinsa.

Muutos on kuitenkin tulossa. Pyhistä kun päästään yli, alkaa Retrokissa taas tapahtua. Nimittäin kehitystä. Sekä määrällistä että laadullista. Ehkä jopa peräti jatkuvaa, suorastaan pysyvää!

Mutta! Siihen tarvitaan myös teitä. Pankaa siis piiskaten meidät retrouroot hommiin. Kirjautukaa blogin lukijoiksi ja kommentoikaa tekemisiämme. Onhan se suoranainen kansallinen häpeä, että tällä haavaa ainoa ”virallinen” lukijamme on kreikkalainen kaverini, joka ei osaa sanaakaan suomea…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: